Триал: Подиум за Боу и Фуджинами

Така Лидерът в световния шампионат – Боу, продължава да води в класирането, сега с преднина от 15 точки пред основния си съперник за титлата Адам Рага. 
Няколко пъти световният шампион имаше проблеми с това, че е първи на трасето то тежкия терен и променливите метеорологични условия. Във втората обиколка пилотът на  Repsol Montesa Honda имаше възможност да получи най-висок резултат за деня. Боу е единственият пилот, който присъства на подиума във всички кръгове от тазгодишния шампионат.
Неговият съотборник в Repsol Montesa Honda Такахиса Фуджинами караше отлично в първата обиколка, но след това не можа да повтори успеха си в следващата, заради проливния дъжд . Това е трети пореден подиум за японеца, който го изпрати на трето място в класирането.  
Следващото състезание е Гран При на Япония на 20 и 21 август в Мотеги. Това ще е предпоследното състезание, като то ще е в два дни, като ще бъде в два отделни старта и във всеки от тях ще се печелят точки. Последният старт е на 3 и 4 септември в Изола 2000 във Франция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.