Трагедия помрачи мотосъбора на „Предела“ Трагедия помрачи мотосъбора на „Предела“

Наближава август и по пътищата става все по-опасно. Турски гастарбайтер уби двама мотористи край Драгоман. Трагедия се разигра преди традиционния мотосъбор на Предела. Това всичко стана за съвсем кратък период от време.

Движейки се с висока и несъобразена скорост, 30-годишен моторист от София и спътницата му зад него загинаха на място на пътя към местността Предела. Мотористът е излетял извън пътя, ударил се в мантинелата, заедно с момичето след него. Загиват на място.

Настроението на хилядите мотористи на Предела събора, организиран от благоевградския клуб „Пирински вълци“, бе помрачено. Президентът на клуба Методи Методиев – Вожда беше потресен. Трагедията помрачи празника. Малко преди инцидента, събралите се мотористи почетоха паметта на загиналия при катастрофа по време на рокерския събор през 2010 г. Петрослав Крумов от Радомир.

Движението по пътищата става натоварено, правят се ремонти, не всички шофьори на автомобили и камиони се съобразяват с мотоциклетистите на пътя. Затова ние сами трабва да се пазим, да бъдем разумни, да не рискуваме с висока скорост.

Пазете се!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *