SWM показа гамата си за 2015 г.

По време на състезанието „Valli Bergamesche“, италианското състезание от WEC (Световния ендуро шампионат), който бе в Ровета, близо до Бергамо, компанията SWM Motorcycles представи гамата си машини за пътя и за офроуд.
На живо дебютът на моделите бе по време на изложението EICMA в Милано миналия ноември, когато италианската компания показа изцяло подновени машини, базирани на дългогодишна традиция, голяма страст и технически умения на високо ниво. Става дума за маторите ендуро RS 300 R и 500 RS R, мотарда за супермото SM 500 R, пътните и офроуд машини RS 650 R и SM 650 R, както и „класическите“ Silver Vase 440 и Gran Milano 440. Всички машини бяха показаин пред многобройните фенове, присъстващи на събитието, а и на журналистите, които присъстваха на пресконференцията и можаха да тестват офроуд моделите на специално пригодено трасе.
На събиитето пристваха и много от пилотите на байковете SWM, като Гуалтиеро Бризони, Пиерлуиджи Ротини, Пиеро Гани и Андреа Маринони. Те разказаха за успехите си с байковете за ендуро на марката.
Планирането на производството се предвижда от 8 юли на RS 650 R, в края на август – SM 650 R, в края на септември за RS 300 R, RS 500 R и SM 500 R модели, а във втората половина на октомври ще започне производство на Silver Ваза 440 и Gran Milano 440.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.