СПИСАНИЕ MOTO CLUB брой 36

С новия, първи брой за 2013 г. трябваше да изчакаме финала на рали Дакар. Състезанието завърши и ще намерите подробен репортаж за изпитанието.
Любителите на спорта ще могат да се сдобият с подробен календар на големите международни стартове и всички състезания от националния и източно-европейския шампионати. Специално внимание отделяме на шоуто на Летящите мотористи в София – Night Of The Jumps, както и за подвизите на един от малкото останали пилоти на спидуей у нас – Милен Манев. Той още пъддържа огъня на тази дисциплина, в която България е имала световна слава. От този свят си отиде един от най-добрите кросистити в света – Жорж Жобе, за чийто живот разказваме.
Естествено, не можем да минем без премиерни модели за 2013 г. Те са в изобилие – бъзият Kawasaki , уникалният скутер Peugeot Metropolis, невероятното чудо на мототехниката Quadro… Качихме се високо в планината с новия модел моторна шейна Ski-Do REV-XM. Като стана дума за високопланински маршрути, то си набелязахме един щом започне сезона – до Белмекен, макар че заради леда и снега го минахме с кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.