Специален MV Agusta в помощ на УНИЦЕФ Специален MV Agusta в помощ на УНИЦЕФ

MV Agusta дари единствен по рода си специален мотоциклет F3 800 на УНИЦЕФ Италия. Актът бе в подкрепа на борбата на организацията в световен мащаб за защита на правата на децата, търсещи подслон, храна и защита.

Моторът беше продаден на търг на 9 август в рамките на гала събитие, проведено в изключително място в Порто Черво, безспорната столица на Сардиния на луксозни почивки. Лятната гала на УНИЦЕФ през второто си издание тази година беше организирана в сътрудничество с LuisaViaRoma, един от най-добрите модни онлайн търговци в Италия.

Имаше много знаменити гости, топ модели и дизайнери от цял свят.

След коктейла за добре дошли имаше и специалната вечеря в подножието на планините на Сардиния. Програмата включваше благотворителен търг, изпълнения на Шърли Беси и Ели Голдинг, а след това имаше парти  Dame Shirley Bassey и Ellie Goulding и последващо парти с DJ-и Гай Джърбър и Blond:Ish.

На търга бяха представени редица уникални произведения на изкуството и ексклузивни предмети. Сред тях е специалният F3 800 на MV Agusta с 3-цилиндров двигател със 150 к.с. и максимална скорост над 240 км/ч. Той беше продаден на колекционер за зашеметяващите 100 000 €, които ще отидат изцяло за УНИЦЕФ.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *