Смартфон Cradle за байковете на BMW

Пуснаха смартфон Cradle за мотоциклетите и скутерите на BMW. Определят ги като перфектната комбинация между радостта на две колела и мултимедията. BMW Motorrad Cradle за смартфони вече се предлага от всички дилъри на BMW Motorrad.
Възможностите на Cradle са навигация, телефонни разговори, слушане на музика и много други, които са на модерните смартфони. Те са разнообразни и сякаш са подходящи за още по-комфортно и богато на изживявания управление на мотоциклети и скутери.
Какви са функциите на BMW Motorrad Cradle? Те са подходящи за смартфони с размер до 5 инча, стабилен твърд корпус от пластмаса, непозволяващо хлъзгане и намаляващо вибрациите и ударите дъно, бързо и сигурно закрепване на кормилото. Устройството е с оптимално разположение в зрителното поле, с оптимален достъп за управление, възможност за избор на закрепване в хоризонтален или вертикален формат, максимална четимост благодарение на неотразяващия дисплей, захранване от бордната мрежа (допълнително оборудване), зареждане чрез Micro-USB или безкабелно по стандарта Qi, информация за нивото на зареждане чрез светодиод.
Монтажът на Cradle за смартфони се извършва чрез стойката на BMW Motorrad Navigator V.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.