С Moto Club на Мото Експо 2019 С Moto Club на Мото Експо 2019

От миналата седмица в разпространителската мрежа е новия брой 101 на списание Moto Club. Броят излиза в навечерието на най-голямото мотоциклетно събитие за сезона – Мото Експо 2019.

Това изложение, което е от 10 до 14 април в Асикс Арена е основен акцент на страниците на списанието. Заедно с информацията за премиери и модели, обявяваме и наградите, които всеки посетител има шанс да спечели, ако си купи билет за изложението.

За първи път у нас се появява марката Royal Enfield.

Затова пишем подробен материал за премиерните модели на Мото Експо. Друга премиера е новият модел на Harley-Davidson FXDR. Правим тест и на друг, много специален модел – Yamaha Niken. Него също ще видим в зала Асикс Арена.

Представяме още един специален нов модел – Suzuki Katana. За съжаление моторът, носещ името на самурайския меч, няма да можем да видим у нас. Може би това ще стане догодина.

Специален фоторепортаж правим от откриването на сезона. Това отново бе внушително събитие в столицата, а и на много места в България.

На спортните страници пишем за оспорвания първи кръг от MotoGP. Друг акцент е чупенето на рекорди в Moto2, след като от този сезон мотоциклетите се задвижват с двигателите на Triumph. Тоталното доминиране на новака в клас Супербайк – Алваро Баутиста е шокираща. Серията от победи на испанеца продължава.

Нашият шампионат на писта започна и то доста оспорвано и интересно. Явно така ще е и в следващите кръгове. Гостувахме и на един от пистовите ни отбори – SB Moto Racing.

Както се вижда, броят е интересен и има какво да се прочете. Побързайте да си го вземете, че е от няколко дни на пазара!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *