Rock In The Wine Valley с Doro, Gotthard и H.O.G.

Какво е общото на бандите Scarlet Aura, Doro и Gotthard с Harley-Davidson? Това, че споменатите групи забиваха на сцената на рок фестивал в долината на виното „Midalidare – Rock In The Wine Valley“, а най-голямата организация на собственици на Harley-Davidson – Harley Owners Group (H.O.G.) направи своята годишна среща в България по време на фестивала. Затова,наред с хилядите фенове пред сцената се виждаха и харлеисти.
Купонът всъщност е страхотен и подробности за него ще четете в списанието от юли. Важното е, че трите дни в малкото село Могилово се слуша голям рок, свирят страхотни групи и звезди, които по пълнолуние, под звездното небе се раздават и радват феновете. Най-важното е, че фестивалът е перфектно организиран и всеки знае мястото, а всички си вършат префектно работата, за да могат фенове и гости да се чувстват добре. Със сигурност и мотористите се чувстват добре, защото за техните машини има специален паркинг, вътре в комплекса, само на 50 м от сцената.
Първият ден бе Piraeus Battle of the Bands, а победител е ямболската банда Seconday. Вторият ден концертната програма отркиха румънците от Scarlet Aura, водени от чаровната вокалистка Аура Данчулеску. След сета тя и нейните колеги се смесиха с публиката и не отказаха на никой от феновете съвместна снимка, дори и с представителите на Moto Club.
После дойде ред на Нейно метъл величество Доро Пеш. Doro по мое лично мнение трябваше да е хедлайнер на вечерта, защото както при всяко гостуване сцената трепери, а русокосата фурия кара публиката да пее нейните песни. Това обаче си е работата на организаторите. Doro отдаде почит към Рони Джеймс Дио и най-вече към Леми Килмистър. Е, със сигурност вече се сещате какво изпя за финал – „All we are“. Заедно с нея пяха и хилядите на поляната, та дори и другата русокоса дама, вокалистката на Aura – Скарлет, който излезе на сцената за припева.
Gotthard  направиха сет около час и половина при третото си гостуване у нас.  Вокалистът Ник Маедер, заместил покойния Стийв Лий си го бива на сцената. Бандата направи и бързи песни и Балади, та дори и кавъри. Така хедлайнерите на вечерта „подгряха“ ямболските победители от Seconday.
Тази вечер освен невероятните наши групи Sevi и Конкурент ни чакат U.D.O. Удо Диркшнайдер и Dee Snider.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.