През юли – BMW Motorrad Days 2011

Всяко начало на юли планините около града се събуждат от рев на мотори. Повече от 30 000 мотоциклетисти се събират, за да се потопят във веселата атмосфера, а градът се изпълва с духа на BMW. Празникът BMW Motorrad Days е отворен за всички желаещи, независимо с какъв мотор са отишли. По-важното е мотористите да разберат повече за продуктите, възможностите и новите технологии на марката. На фестивала ще присъстват най-добрите пилоти на BMW Motorrad Motorsport в класовете ендуро и супербайк. Легендарният стънтър Крис Пфайфър ще направи своето шоу с мотоциклети F 800 R и S 1000 RR, а укротителят на планинските байкове Игор Обу ще покаже чудесата на акробатиката с велосипед BMW.
На купона могат да се изпробват и новите модели на BMW Motorrad и Husquarna, като организаторите са подготвили специални трасета. А X-track Husquarna ще бъде интересен на само любителите на офроуда, но и на обикновените зрители. Традиционно майстори на офроуда правят състезания, които са невероятно интересни.
Тази година ще има и „занимания по интереси”. Ще има направен полигон за безопасна езда, туристически маршрути до най-красивите места в Баварските Алпи. Ще бъде изграден голям къмпинг за палатки със всички удобства, а също така и многобройни павилиони с баварски вурсчета и бира.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.