Представиха отбора Mapfre Aspar във Валенсия

 

Церемонията бе в културния център Beneficencia. М отбора тази година ще карат испанци – Нико Терол и Жорди Торес със Suter в клас Moto2 и Хуанфран Гевара с Kalex КТМ в Moto3. Отборът ан Хорхе Мартинес Аспар работи с Mapfre вече 8-а година поред. Mapfre е испанска бизнес група в застраховането, презастраховането и подобни услуги и работи в 45 страни по света. Тя е най-голямата застрахователна компания в Южна Америка и 6-а по големина в Европа сред компаниите, които не са свързани със застраховка живот.

Хорхе Мартинес каза: От името на  Аspar Team искам да кажа, че да имаме за спонсор Mapfre е истинска привилегия. Отдавна сме заедно и искам да благодаря на компанията за вярата в нас, която показват вече 8 години. Тази година голямата ни надежда е в Moto2, където искам да видя как Нико Нико Терол и Жорди Торес изцяло ще развият своя потенциал, за да излизаме от битките като победители. Целта ни е да спечели шампионата в средния клас. В Moto3 имаме млад пилот,  на който възлагаме големи надежди и мисля, че той ще покаже бърз прогрес в нашия отбор. Уверен съм, че Хуанфран ще ни даде поводи за радост през този сезон.
Миналата година Терол стана 7-и със 150 т., а Торес бе 10-и със 126. Нико спечели 3 състезания и едно второ място, Жорде спечели едно и два пъти бе на подиума – втори и трети. На последното състезание във Валенсия Терол спечели, а Торес бе втори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.