Предсезонно с брой 3 на Moto Club

В него ви представяме три нови машини. Единият е роден за екшън – KTM Freeride 350, другият – най-мощният максискутер Aprilia SRV850 и най-малкото творение на Honda за движение в града, изцяло новият модели Vision 50. Пак в тази връзка ви разказваме и за друга градска легенда – Vespa Quarantasei.За любителите на къстъмите разказваме как от известната компания Akrapovic отпразнуваха своя юбилей с уникалния мотоциклет Morsus. Наред с тези модели ще ви разходим из мотосалоните на три континента, които бяха организирани от началото на годината.
Като не можем да тестваме мотоциклети в дълбокия сняг, намерихме му колая да покараме друго возило – HiSUN HS500ATV-2. По просто казано, това е необичайна кръстоска между ATV и снегоход, защото вместо колела има четири трака.
Тъй като предстои да запалим мотоциклетите, разкриваме няколко тайни за акумулаторите. А за да помогнем с избора на екипировка, аксесоари и части за мотоциклета, за да го подготвите за новия сезон, имаме нова рубрика – „Цена на месеца”. Какво може да се постигне, когато подложите мотоциклета си на дино тест, ви разказва Мити или Димитър Господинов.
Не са забравени и любителите на спорта, защото сезонът в WSBK вече започна, пилотите от MotoGP правят усилени тестове и се готвят за новия шампионат. За новия сезон се стяга и Петър Петров, който вече е в заводския тим на Suzuki. Една среща с Богдан Николов – председател на БФ по мотоциклетизъм ни връща в годините, когато той беше звезда по европейските писти, а с неговия екип е най-добрият организатор в света на световни и европейски шампионата.
Не сме забравили и любителите на Heavy Metal-a, като ви срещаме с бандите, които ще забит лятос на Loud Festival.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.