Побит камък и МК Калашниците в предстартова треска

Идва началото на сезона. Идват и събитията, които сме чакали цяла зима. Идва време да откриваме сезона с много купони, срещи и rock’n roll..
От мото клуб „Калашниците“ ни напомниха, че трябва да се стягате да подгрявате гумите за едно растърсващо мото-рок-блус парти на открито. Те са призовали великите Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката, да забавляват всички гости на 4 април, в природен парк „Побит Камък“ след 19 ч. Тогава започва рок партито, а иначе, преди това, през целия ден ще цвърчат скарите, ще се лее студена бира и от сцената ще върви мощна рок компилация…
Естествено, както е в стила на МК „Калашниците“, когато с тах заедно се забавляваме, трябва и да помагаме. Тази година на мото рок партито отново ще се събират средства за болно детенце. Те ще бъдат за Стела Красимирова Георгиева на 3 г., която е с диагноза Сколиоза – гръбначно изкривяване на 60 градуса в дясно на 11, 12, 13 и 14-ти прешлени. Това е много рядко и сложно за българските медици заболяване, поради което се нуждае от оперативно лечение в чужбина.
И така, датата е 4 април, времето – цял ден, мястото – Побит Камък, след с. Нови хан (ще има указателни табели). Концерт на Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд. Входът е СВОБОДЕН !!!
FACEBOOK EVENT – https://www.facebook.com/events/786391998097232/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.