Peugeot представи новия електрически e-TRAVELLER

Peugeot продължава с електрическото настъпление по всички „фронтове“ – сегменти. Миналата седмица ви представихме тест на хечбека е-208. Сега е ред на по-големите автомобили.
В средата на май бе представен изцяло електрическия е-EXPERT. Сега Peugeot показа и пътническата версия на електромобила- e-TRAVELLER.
Това е автомобил, предназначен за професионални или персонални пътувания. Електромобилът  e-Traveller стъпва на пазара с избор между две нива на автономност. Версията с по-голямата обещава свободен пробег от до 330 км.

e-Traveller предлага работа в три основни режима.

Единият е Eco – 60 кВт и 80 Нм въртящ момент за максимален пробег. Normal е от 80 кВт и 210 Нм за употребя всеки ден.  Power е до 100 кВт и 260 Нм за оптимизирано транспортиране на повече пътници и багаж.
Peugeot e-Traveller се предлага с избор между два батерийни модула- 50 и 75 киловатчаса. Има и три версии на купето- Компактно, Стандартно и Дълго. Има възможност за конфигуриране на интериора с до 9 седалки.

e-Traveller се предлага с две плъзгаци се врати с електронно управление. Може да се поръча с тонирани стъкла – 70% и 90%.

Може да има персонални седалки от втория и третия ред с кожена тапицерия  или поръчката на VIP версия с 4 или 5 персонални седалки. Към опциите са тризонална климатична инсталация, панорамен стъклен таван и други.
Електромобилът е със системата Grip Control. Тя гарантира подобрено пътно поведение извън стандартните. Водачът може да избира между няколко режима на работа – Snow, All-Travel, Sand, ESP off.
Версията Compact на e-Traveller е 4.60 м, Standard добавя 35 сантиметра за обща дължина от 4.95 м, а Long достига 5.30 м.
Благодарение на делимите си седалки, електромобилът е в състояние да предложи товарна вместимост от до 4900 л. Вътре са оформени допълнителни отделения за малки предмети с обща вместимост от 74 л.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.