PEUGEOT представи нов електрически планински велосипед PEUGEOT представи нов електрически планински велосипед

Планинският велосипед eM02 FS Powertube на PEUGEOT е предшественик на следващото поколение електрически велосипеди на Лъва с вградена в рамката батерия. Компактната батерия в рамката му придава аеродинамичен стил.

Той ще бъде представен заедно с PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT на Автомобилния салон в Женева на 6 март. Многофункционален, благодарение на двойното си окачване, той е идеалният партньор за предизвикателни планински терени. Новият PEUGEOT eM02 FS (e=electric M=Mountain, 02=mid range, FS=Full Suspension) има нова рамка с вградена батерия.

Проектиран за издръжливост и крос, този нов планински велосипед ще бъде представен заедно с PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT на 6 март в Женева. Предното и задното окачване и 27,5-инчовите колела гарантират комфорт и улесняват преминаването през пресечени терени. Моторът и батерията BOSCH с капацитет 500 Wh позволяват пробег от 125 км. Анодизираното, сатинирано жълто покритие е реверанс към дизайна на PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT. Наличен в две версии на цени от 4 599 евро, този многофункционален електрически планински велосипед ще се предлага от март 2018 г.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *