Перес готов да напусне Форс Индия при добра оферта

Серхио Перес заяви, че е отворен към нови възможности и може да напусне сегашния си отбор Форс Индия в бъдеще, ако има шанс да кара за тим, който да се бори за победите и титлите. Мексиканецът изкара най-добрият си сезон във Ф1 през 2015 г., като взе един подиум и се класира пред високо ценения си съотборник Нико Хюлкенберг.
Перес все пак се надява, че може един ден да има възможността да го стори и с Форс Индия, но е готов да премине в друг тим при добра оферта. Перес дебютира със Заубер през 2011 г. и след силните си изяви през 2012 г. за следващата година беше привлечен в Макларън. Там обаче не се представи убедително и беше заменен от Кевин Магусен, а самият Перес се присъедини към Форс Индия.
„Добре е известно време да съм извън пистите и да помисля върху това, което съм направил и върху това, което мога да направя по-добре следващата година, заяви Перес. – Продължавам да се развивам като пилот. Още съм млад и се надявам, че пред мен има дълга кариера. Изправен съм пред много важна година, което може да ме постави на страхотна позиция за бъдещето. Ще бъде велико ако можем да станем топ отбор и изведнъж да се борим за световните титли. Тогава мястото в тима ще бъде страхотно да остана.”


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.