Открит бе 20-и автомобилен салон София 2011

Над 50-те автомобилни премиери и новости могат да се видят в залите на Международния изложбен център. Наред с автомобилите има и мотоциклетни новости. Най-много са мотоциклетите на производител номер 1 в света на двуколесни – Honda с над 20 модела, между които и премиерните за България – CBR 250 R, CBR 125 R, VFR 1200 FD, VT 1300 CX, VFR 800 X Crossrunner, както и скутерите РСХ 125 и SH 300. Със самостоятелен щанд се представят и официалните вносители на Yamaha – фирма Мотодинамикс ЕООД, които показват последните версии на: суперспортнияYZF-R1, FJR 1300 AS и невероятният хитов модел XT1200Z SUPER TENERE. Скутери могат да се видят и на щанда на София Франс Ауто – официален вносител на Peugeot за България, като е изложен един от най-търсените модели – Kisbee и новият електрически E-Vivacity.
Сред уникалните автомобили са състезателният прототип на Peugeot – 908 HDI FAP, който спечели „24 часа на Льо Ман", героят от шампионата WTCC –  Chevrolet Cruze, концептуалните модели Mercedes-Benz F800 Style и Ford Vertek, както и първият автомобил на Карл Бенц. Изобщо, в международния изложбен център могат да се видят много автомобили, някои от които стъпват за първи път у нас.
Един от посетителите ще може да стане собственик на автомобил по избор измежду Ford Fiesta, Skoda Fabia Family, Peugeot 207, Renault Twingo и Тoyota iQ. Ще бъдат раздадени и други награди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.