Оригинални мотоциклети Fuel R100 „Tracker”

Машината се задвижва от надеждния 980-кубиков двигател с въздушно охлаждане, с мощност 70 к.с., който се монтираше в много модели на баварския производител. За втори път Карлес Вивес от Fuel Bespoke Motorcycles взима за преработка този мотоциклет на BMW. Първата преработена машина се казва Fuel R100 „Scram”, който се отличава с оригиналност и веисоко качество на изпълнението, както впрочем всички разработки на Fuel Bespoke.
При „Tracker” авторът е тръгнал по същия път, като се е опитал да облекчи максимално конструкцията, като махне ненужното, но и като добави няколко елемента, типични за трекинг стила. Така задната част на байка се е повдигнала от пълния редизайн, а на мотоциклета са се появили нови елементи, конструирани специално за него от английската компанияVonZeti Cafe Racers Seats.
Резервоарът е взет от мотоциклета BMW R90/6 и модифициран, за да стане по нисък, а в допълнение са появяват големи ръчки Tommaselli и типичния за онези времена кръгъл фар на главната светлина. На двигателя са добавени два филтъра K&N, а оригиналната изпускателна система е леко модифицирана, като заглушителите са приели конична форма.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.