Новости от Yamaha на моторшоуто в Токио

Yamaha Motor представи няколко свои новости на моторшоуто в Токио. Една от най-интересните е Motobot. Това е името на робот мотоциклетист, който може да бъде пилот на машината R1 на компанията. Създателите на робота обявиха, че той може да кара мотора дори със скорост от 200 км/ч., което ще помогне за тестовете на мотоциклети и разработките на решения в областта на безопасността.
Другата новост е спортният концепт на триколка LWT-MWT-9. Тя е с две предни колела, с които ездачът ще може да преминава с висока скорост през завоите. Концепцията има 850-кубиков редови 3-цилиндров двигател с течно охлаждане. Друг концептуален модел е предназначеният за младежи Resonator 125. Тази машина е с кръгъл фар, в ретро стил, леко и компактно шаси иновационно арматурна табло. Резервоарът е апликиран с дървени панели, а 125-кубиковият мотор е едноцилиндров, 4-тактов с въздушно охлаждане.
Естествено, марката показа и действащи модели, повечето от които са предназначени за японския пазар, но и за износ по света.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.