Нов шоурум за Ducati

Търговската площ надхвърля 200 кв. м и на нея с много вкус и разбиране са разположени всички най-нови модели на италианския производител – Multistrada, Diavel, Superbike, както и добре познатите и извоювали свое място под слънцето Monster и Hypermotard.
Не са забравени и любителите на по-малките градски скутери. Марките отново са престижни и италиански – Piaggio, Gilera и Vespa.
Магазинът е собственост на извeстната тунинг-фирма Овердрайв. Те отдавна са сред радетелите за безопасно управление и толерантност на пътя между автомобилисти и мотоциклетисти. Затова тук могат да се намерят всякакви екипи, предпазни шлемове и аксесоари, които биха направили пътуването освен приятно и по-сигурно. Марките естествено отново са сред най-добрите световни и са…италиански – Dainese, AGV,  Icon. Thor и други.За тези, които искат машината им да се отличава от общата маса, са тунинг частите и аксесоарите на марките Akrapovic, Dynojet, FMF, Moose racing и много други.
Новият магазин e истински мото-център, където дори хора, незапалени от идеята на мотоживота има върху какво да залепят поглед.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.