Над 2000 мотоманияци се събраха в Монтана

Купона започна още в петък, когато беше официалното откриване. За първата вечер организаторите от клуб МОНТАНА от 1998 бяха подготвили страхотна програма за всички гости на събора. Множеството игри включваха: надпиване с боза за дами, бутане на буре с бира, лапане на наденица, пренасяне на бира и абсолютно култовата игра хвърляне на семеринг. За подобаващия край на петъчната вечер се погрижиха Four Play Gang.
Съботния ден купона беше още по-як. След почетната обиколка на Монтана всички мото фонове се изтеглиха обратно към язовирната стена, където в комплекс Аугуста купона продължи с пълна сила. За съботния ден организаторите бяха подготвили състезание по атрактивно шофиране с парични награди. Траяла (ендуро и крос), също с предлагаше награди, а кралско надпиване с бира беше доста атрактивно. Не се разминаха разбира се и класическите – бавно каране на мотор, най-шумен мотор, мис рокер, най-стар моторист и много др. През цялото време всички гости имаха възможност да се запишат за томболата която разиграха клуб МОНТАНА от 1998 и да спечелят едно много приятно Suzuki GSX 400 F. Купона през втората вечер беше поверен на добре познатите ни от събора в Търново Еридина и класическите Ер Голям.
Очаквайте подробна информация за събора както и имената на победителите в различните дисциплини и игри в следващия брой на Moto Club.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.