MotoGP: Представиха отбора на Ducati на летището в Мюнхен

Показан бе карбоновия Ducati Desmosedici GP14, който току що бе докаран в Европа от тестовете в Малайзия и Австралия. Клаудио Доменикали – генералният директор на Ducati Motor Holding лично представи целия отбор, начело с шефа на Ducati Corse Луиджи Даллина, спортния директор на Ducati Corse Паоло Чиабати пилотите  Андреа Довициозо и Кал Кръчлоу. На представянето бе показана новата цветова схема на мотоциклетите и на екипите на пилотите.
– Както казах наскоро, в MotoGP ние отново искаме да извойваме тези ценности, които ни позволиха да достигнем до успешни резултати в миналото – каза Клаудио Доменикали. –  Готови сме за сезон 2014 и сме твърдо уверени в ентусиазма, страстта и техническата компетентност на нашия отбор, а с поддръжката на нашите спонсори и партньори, сле готови да приемем нови предизвикателства.  Кал и Андреа са много талантливи пилоти, Луиджи Даллина може да управлява ресурсите на тима по най-добрия начин.
Джиджи Даллина каза, че работата му в Ducati Corse е  най-важното предизвикателство в живота му. Паоло Чиабати пък добави: След три трудни сезона без каквито и да било значими резултати, направихме промени в организацията, които през този сезон трябва да донесат първите плодове. Целият отбор на Ducati е много мотивиран, а обнадеждаващите резултати, които показахме на последните тестове ни дават надежда за успехи в шампионата. Знаем че трябва да свършим много работа, за да начмали изоставането от фаворитите, но сме убедени, че решенията, които сме взели са правилни.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.