Moto3: Аспар представи Team Mahindra за 2015 г. Moto3: Аспар представи Team Mahindra за 2015 г.

Mapfre Team Mahindra представи официално своите състезателни цветове за шампионата през 2015 г. в Moto3. Това стана в Херес, преди последните председонни тестове.
Аспар премина от клиентските мотоциклети Kalex KTM към ззаводския тим на Mahindra. Индийският производител, изгради свой отбор, за да се концентирар върху техническото развитие на машините си. При представянето към пилотите Хуан Франсиско Торес Гевара, Хорхе Мартин и Пеко Баная, се присъединиха шефът на тима Хорхе Мартинес Аспар, CEO на Mahindra Муфадал Чониа и представители на фирмата Mapfre, които продължават да са спонсори на екипа.
Хорхе Мартинес каза: „Ние сме готови да започнем сезон 2015. Чвствам се много щастлив и се вълнувам, защото това е един нова и напълно различен проект за Moto3. Споразумението ни с Mahindra означава, че ние ще станем заводски отбор. Свършихме чудесна работа заедно през последните няколко месеца и мотора се разви много. Надявам се нашите състезатели продължават да постигат високи резултати, които показаха на предсезонната подготовка. Много сме развълнувани от този нов проект и бих искал да благодаря на Mapfre, Mahindra, MRW и всички наши спонсори за усилията им, защото без тях този нов проект не би бил възможен. Надявам се, че сезон 2015 ще бъде успешен.“

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *