Moto2: Ринс и Лоус с равно време на квалификацията

Не се случва много често, но Алекс Ринс (Paginas Amarillas HP 40) и Сам Лоус (Speed Up Racing), дадоха равно време по време на квалифакацията в средната категория Moto2. Двамата постигнаха равно време по 1:37,114. В такъв случай се гледа второто най-добро време, което бе на Ринс, който ще стартира от първа позиция.
Битката в квалификацията наистина бе сериозна. Освен двамата, за първа позиция се бореше и Йохан Зарко (Ajo Motorsport), който изостана само на 0,108 сек. от двамата и на домашното си трасе ще стартира 3-и, но от първа редица.
На втора редица – 4-и е световният шампион Тито Рабат (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), а до него са Такаки Накагами (Idemitsu Honda Team Asia) и Томас Люти (Derendinger Racing Intewetten), който бе само на 27 хиляди от японеца.
Зад тях, на 3-а редица са Луис Салом (Páginas Amarillas HP 40), който изпревари само с 4 хилядни Ксавие Симеон (Federal Oil Gresini Moto2) и зае 7-ото място. Хулиан Симон (QMMF Racing Team) пък бе на 0,079 от белгиеца – 3-и на редицата и 9-и в класирането. Топ 10 оформи Ранди Круменахер (JIR Moto2).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.