Moto2: Представиха екипа на Italtrans Racing

В централата на Italtrans S.p.A., водеща компания в транспорта и логистиката, бе представен отборът за сезон 2020 – Italtrans Racing. За 11-а година тимът ще бъде част от световния шампионат в MotoGP. Екипът е сред най-добрите в Moto2.
В отбора са двама италиански пилоти. Единият е Енеа Бастианини, който ще кара във втория си сезон Moto2. Той направи отличен дебют за екипа миналата година. Преди това, натрупа огромен опит в Moto3 през 2018 г.
Съотборникът му Лоренцо Дала Порта идва в Moto2, като световен шампион в Moto3 за 2019 г. Също като Енеа  Бастианини, той избра Italtrans Racing за преход в новия за него клас.
По време на зимните месеци, техническия и инженерен екип на отбора работиха сериозно по подготовката на байковете за пилотите.

Всичко в работата е насочено  към предизвикателството на новия сезон.

След няколко седмици от 19 до 21 февруари отборът ще направи тридневни официални тестове на пистата Херес. След това заминава за Катар, на пистата Лосаил. Там от 28 февруари до 1 март ще има още три тестови дни. След това на 8 март е официалния старт на шампионата.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.