Moto Expo 2017: Quadro за първи път стъпва в България Moto Expo 2017: Quadro за първи път стъпва в България

Чували ли сте за машините Quadro? Те стъпват вече у нас, а дебютът им ще бъде естествено на изложението Moto Expo 2017 в Sofia Ring Mall. За Quadro сме писали в списание Moto Club, а сега машините могат да се видят и у нас, след като фирма „Сенакс“ стана официален вносител на марката. А какво по-добро място за дебют на нова марка и нови машини от изложението, което ще отвори врати на 24 март и ще продължи до 2 април. Moto Expo 2017 отново е под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Quadro Vehicles S.A. е швейцарска компания, създадена с основната цел да разработва компактни три- и четириколесни превозни средства с наклонено окачване, които предлагат уникално и изключително ниво на безопасност, комфорт и забавление. Всички превозни средства, произвеждани от Quadro, са оборудвани с модерната технология HTS Hydraulic Tilting System (Хидравлична система на накланяне).

Благодарение на уникалните си характеристики, всички превозни средства, произвеждани от Quadro, са най-добрият вариант за модерна градска мобилност. HTS Hydraulic Tilting System е единствената по рода си, революционна хидро-пневматична система на окачване (световен патент), най-съвременна технология. QUADRO4, първият в света компактен SUV ( “Safe” Utility Vehicle) с четири накланящи се колела. Това са компактни и удобни превозни средства за лесно и безопасно придвижване при всякакви пътни и климатични условия, които имат интересен и атрактивен дизайн. Освен това QUADRO3 и QUADRO4 могат да бъдат управлявани в Европейския съюз с обикновено свидетелство за управление на МПС, а QUADRO4 може да бъде управляван също и в  Швейцария.

Quadro работи директно със своите филиали във Франция, Италия, Испания и Великобритания, или чрез вносители в над 20 страни по света, с мрежа от над 500 дилъра, като постоянно се стреми към развитие.

Революционната система на окачване HTS Hydraulic Tilting System, патентована в цял свят, осигурява перфектен отговор на всички условия за каране. Това иновативно хидравлично окачване позволява на всички колела да се накланят едновременно, като по този начин гарантира плавно, спокойно, прецизно и стабилно каране, дори и при най-неблагоприятните пътни условия.

QUADRO4 е първият компактен SUV ( “Safe” Utility Vehicle или „Безопасно“ многофункционално превозно средство) в света, с четири накланящи се колела и две задвижващи колела, насочен към съвременните потребители, които търсят уникално и изключително ниво на безопасност, комфорт и забавление за всички пътни и климатични условия. QUADRO4 е оборудван с двойно устройство HTS Hydraulic Tilting System и четири накланящи се колела с независими хидравлични окачвания, комбинирана спирачна система на четирите колела. QUADRO4 също така е оборудван със специално проектиран 350-кубиков двигател, централно монтиран, с двоен разпределителен вал, за по-високо ниво на комфортно пътуване и с интегриран диференциал за задвижване на две колела. Машината е изработена със специално подсилена конструкция, за да издържа на всякакви пътни условия.

Quadro3

QUADRO3 е триколесния макси-скутер, разработен от Quadro, за да отговори на невероятните възможности, предоставяни от новата и изключителна технология HTS Hydraulic Tilting System. Ниският център на тежестта и сведеното до минимум цялостното тегло позволява на триколката да предложи безопасно каране и максимален комфорт. QUADRO3 е идеалното превозно средства за ежедневно каране из града. Системата HTS е разположена при двете предни колела, което позволява те да се накланят едновременно. Това иновативно накланяне гарантира прецизност и стабилна позиция при каране, дори в моменти на нарушено равновесие, пътни неравности, дупки, метални трамвайни линии, малки препятствия, локви или мокри пътища. Двигателят е 350-кубиков Euro4.

Ще видите, че машините на швейцарската фирма ще ви допаднат. А за да се запознаетое отблизо с тях, ще трабва да посетите изложението, където ще има и идруги интересни експонати.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *