Масов тест на Polaris в Sofia Ring Mall Масов тест на Polaris в Sofia Ring Mall

Уникални роудстъри Polaris паркират в Sofia Ring Mall, за да предложат на посетителите едно изключително изживяване! От 1 до 9 август всеки любител на екстремните преживявания има възможност да направи по едно кръгче със страхотните машини, при това – напълно безплатно!  А един от всички участници ще спечели специална награда от Polaris.

Sofia Ring Mall подарява незабравимо преживяване за всички с адреналин в кръвта. От 1 до 9 август на VIP-паркинга на Sofia Ring Mall ги очакват няколко изключителни модела Polaris UTV, които посетителите могат да тестват на специалното офроуд трасе до мола. Хитът на събитието ще е дългоочаквания Polaris Slingshot – един вдъхващ страхопочитание триколесен роудстер, който предоставя изцяло ново усещане от шофирането по асфалта. Отвореният кокпит на Slingshot провокира Вашето зрение, обоняние и слух във всички посоки. Благодарение на конфигурацията „side-by-side” (един до друг), както шофьора, така и неговия пасажер получават неподправена инжекция от адреналин.

В делнични дните дни тестдрайвовете ще бъдат между 16:00 и 20:00 ч., а през уикенда – от 11:00 до 20:00 ч. Всеки, отдал се на уникалното адреналиново изживяване, получава диплома за успешно преминаване на трасето, а един от тях чрез томбола ще спечели специалната награда – еднодневно приключение с роудстър на Polaris в планината!

И това не е всичко – освен тестдрайв на офроуд терена, посетителите могат да разгледат и други изумителни модели на марката Polaris. Те ще бъдат разположени в Sofia Ring Mall, който за пореден път  затвърждава концепцията си да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *