Машините на MV Agusta стъпват и в България

 

Само след месец всички почитатели на ексклузивните мотоциклетни преживявания ще могат не само да видят, но и да се сдобият с едни от легендарните модели в мотоциклетната индустрия – MV Agusta. Те вече ще се продават и в България. Официален представител на марката у нас е фирма Сенакс ООД. Шоурумът ще бъде в София, в ж.к. Дружба 2 и официално отваря врати последната седмица на март.
Името MV Agusta говори много на всеки запален моторист. Мотоциклетите са популярни навсякъде по света и се отличават с красив дизайн и уникален стил, при който се обръща специално внимание дори и най-малкия детайл. Но не само с това впечатлява MV Agusta. Машините са сред най-ексклузивните марки, защото притежават още изключителна мощност, комбинирана с ултра-технологични решения. Няма модел на MV Agusta, който да не е станал пример за подражание и дори хит, веднага след официалната си премиера. Да вземем например успехът на новото поколение Brutale, на моделите F3 и F4, които са в центъра на вниманието поради своя забележителен дизайн, усъвършенствана технология и изключителни технически качества. Името MV Agusta не само определя стандартите на мотоциклетния пазар, но вече е пример за реален успех и постижения.
Марката има и невероятни спортни успехи. Достатъчно е да споменем, че един от най-великите пилоти за всички времена – Джакомо Агостини, е постигнал своите победи и титли предимно с MV Agusta.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.