Мартин Чой засне първата си ТВ реклама

 
Видеото включва също и оригинални кадри от състезания на настоящия шампион на континента и на Източна Европа в клас SST 1000. През миналия сезон българинът записа уникален хеттрик от трофеи, като спечели за пореден път и националното първенство. В кариерата си Мартин Чой има вече над 20 титли от шампионатите на България, Балканите и Европа. В момента Чой се състезава за GLOBUL Racing Team в рамките на партньорството си с GLOBUL, което стартира през 2011 г.
Мартин Чой каза: „Да бъда част от ТВ клип е нещо ново и забавно за мен. Радвам се, че имам тази възможност и се надявам това да помогне на нашия спорт да получи още повече внимание в България.“
Мобилният телефон, който се предлага в новия клип, напълно отговаря на нивото на истинска спортна звезда – хитовият смартфон Samsung Galaxy S II. Сред мощните му характеристики са двуядрен процесор, последно поколение Super AMOLED Plus дисплей и 8-мегапикселова камера. Рекламата с участието на българския мотоциклетен състезател стартира в телевизионния ефир и е част от новата серия ТВ клипове на GERMANOS.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.