Лоренсо: Ще се боря с Маркес през 2015 г.

Двукратният световен шампион във висшия клас Хорхе Лоренсо през 2014 г. завърши зле сезона, като з първи път не само не спечели състезание, но не стана и втори от времето на първия си сезон във висшия клас през 2008 г. В началото на годината той имаше проблеми с новите гуми, а после имаше други ядове. Самият Лоренсо си призна, че формата му не е никак добре. Сега световният шампион за 2010 и 2012 г. твърди, че знае какво да направи.
Той каза пред своя фенклуб по време на вечеря в Барселона: Сега тренирам на 70%. От началото на януари започвам подготовка с пълна мощност, за да бъда в най-добрата си форма в началото на сезона. Отначало искам да разпусна, а после започвам да тренирам много упорите. Когато си ставал шампион в MotoGP, искаш непременно да повториш този успех. Второто място е добре, третото – също, но всички ние сме тук, за да се опитаме да спечелим. Знам, че това не е лесна задача, защото Маркес е силен, а в съчетание с машината на става невероятно бърз. Това е много силен тандем. Но аз ще положа всички усилия – физически и психически, ако машината на Yamaha е бърза, да успея да се преборя с Марк.
На празничната вечеря с Лоренсо бяха много фенове от Испания и Италия, а също представители на негови фенклубове от Полша, Япония, Германия и Великобритания.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.