Литекс Мотърс подкрепя отново Night of the Jumps

Така ще е и тази година, когато на 14 декември Арена Армеец ще приеме отново 12-те звезди на атрактивните скокове с мотоциклет. Това стана ясно на пресконференция на която присъстваха Илия Терзиев – изп. директор на Литекс Моторс АД, управителят на Еventim.bg Мирослав Емануилов и председателят на организационния комитет на Гран При на България Румен Петков. Първото състезание бе през 2011 г. само няколко месеца след откриването на Арена Армеец и организационния комитет на Гран При на България, БФ по мотоциклетизъм и изпълнителите на проекта Трейс Холд Груп АД се справиха перфектно със задачата – покриване на залата – 3200 кв.м с дебел найлон, биотекстил, кофражни дървени платна, и 1000 куб. м пръст за 84 часа. Присъстваха над 10 000 зрители, а България получи първото си отличиу за най-добър организатор.
Второто издание бе в края на миналата година и въпреки сибирските студове, споменатите организатори се справиха блестящо и то за рекордно кратко време. Построяването на състезателното трасе отне 38 часа, а събирането му с изкарване на пръстта – само 17 часа. Шоуто отново напълни залата, а домакините отново получиха наградата за най-добър организатор.
Казват, че след като „играта върви, смени не се правят”. Така в третото издание на Night of the Jumps организаторите са си същите, подкрепяни от Литекс Моторс АД и Еventim.bg. Единственият български производител на автомобили при първото издание връчи на едно крехко девойче огромния пикап Geat Wall Steed 5, във второто наградата – Voolex C10 отиде в гаража на едно пловдивско семейство. Тази година един от зрителите ще бъде щастлив да грабне ключовете на чисто нов Geat Wall Hover H6 с най-високата степен на оборудване Premium. Производството на този автомобил започва през септември в завода на Литекс Моторс край Ловеч. Кой ще бъде щастливецът, ще стане ясно, ако бъде изтеглен номерът на билета му от томболата.
Така че всеки, който се купи билет от мрежата на Еventim.bg, има шанс. Мирослав Емануилов обяви, че продажбата им е започнала от 22 август, като цената варира от 30 до 80 лв., докато миналата година най-скъпият билет бе 120 лв. Г-н Емануилов каза, че като правило, най-бързо – за 2-3 седмици свършват скъпите билети, които сега са 1400 от 80 лв, 860 от 60 лв, 2500 от 50 лв, 860 от 40 лв. и 3000 от 30 лв.

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.