Lenovo става технологичен партньор на Ducati Team за MotoGP Lenovo става технологичен партньор на Ducati Team за MotoGP

Lenovo подписа дългогодишно партньорство за спонсорство с отбора на Ducati, който се състезава в световното първенство на MotoGP. Компанията продължава амбициите си да се превърне в една от най-желаните и световно разпознаваеми марки в света. От сезон 2018 Lenovo ще бъде основният технологичен партньор на Ducati, което означава, че екипът ще използва персоналните компютри, таблетите и сървърите на Lenovo, както на пътя, така и извън него. Партньорството включва и съвместно развитие и сътрудничество в областта на научноизследователската и развойна дейност като част от програма за по-нататъшно ускоряване на напредъка и успеха на екипа. Отборът вече има две състезания с логото на Lenovo.

Коментирайки спонсорството, корпоративният президент и главен оперативен директор на Lenovo, Джанфранко Ланчи каза: „MotoGP се разраства в световен мащаб и бързо се превръща в спорт, гледан от милиони хора. 90-годишното наследство, фокусът върху иновациите, скоростта и производителността на Ducati съвпадат много добре с нашата собствена история като компания и това, което стимулира разработването на нашите продукти. Не само сме развълнувани от видимостта на марката, която партньорството ще донесе, но и от възможността продуктите на Lenovo да бъдат в основата на напредъка и амбициите на екипите“.

Главният изпълнителен директор на Ducati Motor Holding Клаудио Доменикали добави: „За нас е удоволствие да обявим това изключително важно партньорство с Lenovo, един от най-големите производители на персонални компютри в света и лидер в предоставянето на иновативни технологии за потребители, търговци и центрове за данни. За да се справим успешно с новите предизвикателства, както на пътя в MotoGP, така и в нашата компания като цяло, трябва да насърчим развитието на ИТ и цифровите възможности на Ducati и ще го направим благодарение на сътрудничеството ни с Lenovo и предоставянето на техния мощен и разнообразен компютърен хардуер. В същото време, състезателните и други мотори на Ducati ще бъдат идеална среда за тестване на най-новите технологии на Lenovo в партньорството, за което сме сигурни, че ще бъде много успешно“.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *