Лекарите избират Honda Лекарите избират Honda

Родните лекари определено предпочитат Honda, независимо дали става въпрос за автомобили или мотоциклети. След като ви разказахме за столичния патолог д-р Илиян Илиев, станал горд притежател на първия продаден в Източна Европа X-ADV (единадесета Honda в колекцията му), ще ви запознаем и с д-р Росен Георгиев.

По призвание той е офталмолог в Александровска болница, а в сърцето си – заклет моторджия и фен на японската техника. Вчера той пристигна в шоурума на Honda на бул. „България“ 111 А, за да вземе своя CBR 1000 RR.

„Смятам да направя бойното кръщение на мотоциклета на Власинското езеро. Избрах този модел заради спортното усещане, което той дава. Редовно следя MOTO GP и гледам състезанията на живо. По Honda ме запали колегата д-р Илиев, той е като жива ваша реклама“, сподели с представители на „Бултрако“ АД, официален вносител на Honda в България, щастливият Росен.

Като лекар офталмолог, д-р Георгиев препоръчва внимателно и безопасно шофиране в града и редовна проверка на зрението. Fireblade тази година стана на 25 години и е ключов модел за историята на Honda.

Асен Стоянов

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *