Каска Shoei, посветена на метъл гигантите Iron Maiden Каска Shoei, посветена на метъл гигантите Iron Maiden

Компанията за производство на шлемове Shoei представи каска, чиито дизайн е посветен на групата Iron Maiden. Каската, в чест на метъл гигантите е н базата на новия модел X-Spirit III. На корпуса, заедно с името на бандата и тематичните рисунки на талисмана на групата Еди, присъства и името на известния сингъл на Iron Maiden – The Trooper, от албума Piece of Mind.

shoei2

Заедно с това, каската е посветена и на бирата със същото име – The Trooper. Тя се прави по поръчка на Iron Maiden в британската пивоварна Robinsons Brewery. Каската е точна реплика на тази, която носи пилота на Tyco BMW – 31 годишния Питърл Хикман,  на състезанието ТТ на остров Ман. Отн този шлем ще бъдат произведени само 666 броя, като всеки ще има индивидуален номер и ще бъде в собствена кутия. В нея ще има още плакат, стикер, халба за бира, ключодържател и други сувенири. Цената на Shoei X-Spirit III Iron Maiden, който е същият като Shoei X-Spirit III Hickman Trooper 2018 Replica Helmet е 913 евро, което със 114 евро повече от обикновената версия X-Spirit III. Размерите са X Small, Small, Medium, Large и X-Large.

shoei1

Предварителните заявки за каската вече се приемат, а първите бройки ще се появят приз ноември 2018 г. Каската X-Spirit III има нова вентилационна система, която осигурява отлично охлаждане дори в долната част. Има 6 затварящи се входни отвора и още толкова изходни, както има и сложен аеродинамичен дизайн.

shoei

Нека да напомним, че метъл бандата Iron Maiden ще има концерт в България на фестивала HILLS OF ROCK на 20, 21 и 22 юли на Гребния канал в Пловдив. Британците ще свирят като хедлайнери в последната вечер – 22 юли.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *