КАЛАШНИЦИТЕ-МСС свирят сбор на Побит камък в събота КАЛАШНИЦИТЕ-МСС свирят сбор на Побит камък в събота

Тази седмица, в събота, 14 април, отново ще има поредното благотворително парти, организирано от мотоклуб КАЛАШНИЦИТЕ-МСС. Палете моторите и идвайте. Всичко това е само на 20 км. от столицата, на познатото място, в природен парк “Побит камък”, до с. Нови хан.

Програмата е ясно – ще се куфее под звуците на хеви метъл титаните “METALLICA”, пресъздадени от пловдивската банда “ZUUM”.  Програмата на рок партито ще бъде допълнена с водосвет, изпълнен от Протойерей Серафим Янев, съдържател на Кремиковския манастир. През целия ден, от сцената на “Калашниците”, ще звучат парчета на любимите на всички рок банди. От баровете и кетъринга ще се лее студена бира, а от скарите ще цвърчат топлите мезета. Със сигурност, няма да ви е скучно.

Както е заложено в целите на Калашниците, това парти ще положи началото на поредната благотворителна кауза за годината. Със събраните средства ще помогнем на малката Габриела Ангелова – на 1 годинка, с диагноза “Синдром на вродени аномалии, с предимно засягане на крайниците.”

Време не остана, а партито както обикновено ще е запомнящо се с веселата атмосфера, която предлага. Вземайте децата и.. Чакаме ви на Побит камък на 14 април.

За повече информация:  WWW.KALASHNICITE.COM

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *