Калашниците-МСС пак откриват сезона с благотворителен купон Калашниците-МСС пак откриват сезона с благотворителен купон

За 10-та поредна година, мотоклуб “Калашниците-МСС”, организира благотворително рок парти, с което да положи началото на слънчевите и топли дни на пролетта и предстоящия мото сезон.
За доброто настроение на гостите ще се погрижат любимците от група “KROSSFIRE” и след тях “TSUNAMI ROCK BAND” и други, които ще направят пълен сет от своите парчета на голямата сцена на “Калашниците”.  Събитието ще бъде от 5 до 7 Април 2019 г. на терена на природен парк “Побит Камък”, до с. Нови хан, само на 20 км от столицата. Както винаги, ще бъдат осигурени професионален кетъринг, бар, безплатен безжичен интернет и много забавления за малки и големи. Мястото е познато, а теренът е подходящ за палатки.
Входът е безплатен.
Както е била винаги, така и този път, целта на “Калашниците-МСС” с това събитие започва организираната целогодишна акция за събиране на средства за болно дете. Тази година малчуганът се казва Даниел Петров, който е само на 4 годинки и е с диагноза – „Детска церебрална парализа“. Дани се нуждае от финансовата ни помощ, за да може да пребори заболяването си и да изживее детството си нормално. Надяваме се на вашата помощ!

Купонът в местността „Побит камък“ ви очаква и тази година!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *