Калашниците-МСС откриват сезона с благотворително рок парти

За 11-а поредна година мотоклуб “Калашниците-МСС” от Нови хан организират благотворително рок парти. Като по традиция с това събитие клубът те слагат  началото на слънчевите и топли дни на пролетта. Ознаменуват и предстоящият мото сезон.

Другата традиция при “Калашниците-МСС”  е благотворителността.

Те ще открият и тазгодишната си благотворителна акция в помощ на нуждаещи се болни деца. Тази година малкото приятелче на клуба е Гого. Малкият 2,5-годишен Георги Петров е с диагноза Детска церебрална парализа и има нужда от средства за лечението си в Гърция и Турция. Така че средствата ще се събират за него.
На събитието, ще бъде отслужен и водосвет за благополучен сезон и здраве от отец Серафим Янев – протойерей от Кремиковския манастир и близък приятел на мотоклуб “Калашниците”.

Благотворителното рок парти ще се състои на 4 април 2020 г. на терена на природен парк “Побит Камък”, на 20 км от столицата, до с.Нови хан.

За купона ще се погрижат група ОБРАТЕН ЕФЕКТ, които ще се качат на сцената на “Калашниците-МСС” след 19 ч.
В природен парк “Побит Камък” ще бъдат осигурени: професионален кетъринг, бар, безплатен-безжичен интернет и много забавления за малки и големи. Теренът е подходящ за палатки. Входът е безплатен.

Вашият коментар