Отново всички най-нови машини на Harley-Davidson пристигат у нас, в София и могат да се тестват от феновете на марката. Примината е, че отново Harley on Tour идва на гости на българските мотоциклетисти. Harley-Davidson Sofia осигурява на всички запалени мотористи фантастичната възможност за едно уникално демонстрационно каране, когато впечатляващият камион Harley on Tour пристигне в края на тази седмица.
Събитието ще бъде на 21 и 22 май на бул. „Ботевградско шосе“ N 348 и ще е сбъдната мечта за всички мотористи, които ще могат да избират между 23 от най-новите мотоциклети, модели 2016 на Harley-Davidson. Предварителните записвания за демо карането започнаха. Местата са ограничени и са до запълване на часовете. Интересът е голям и за да не останете разочаровани Ви съветваме да се запишете още сега. Записванията стават като се обадите на телефон +359 2 945 22 55.
Арис Целепис, директор на Harley-Davidson Sofia, казва: „При толкова много мотоциклети в града, това е една наистина вълнуваща възможност за всички с правоспособност за управление на съответната категория да тестват Harley-Davidson мотоциклет. Освен това е и страхотен шанс за всички ентусиасти, които все още не са правоспособни водачи да научат повече за мотоциклетите, както и да се срещнат със зрели и изкусни мотористи. От опит знаем, че едно пробно каране може да се превърне в ключа, който отваря вратата към живот, изпълнен със свобода и вълнуващи пътешествия – от крането по Подбалкана и планинските склонове, до впечатляващите пейзажи по-близо до дома. Никога няма да узнаете, ако не опитате!“
За повече информация относно събитието и най-новите Harley-Davidson мотоциклети, вижте на сайта www.harley-davidson-sofia.bg.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *