Излезе първият брой Moto Club за 2012 г.

Както вече стана ясно, рали Дакар е една от основните теми в списанието. Пак в Перу, но с далеч по-малки скорости ни изпраща разказът на един български пътешественик – Николай Калайков. И той е минал по част от маршрута на ралито, но не в състезателно темпо. И тай като стана дума за приключения, то има още едно, тук, у нас, с моторни шейни и нашия екип. Решихме на направим тест, но той се превърна в истински снежен екшън.  
Отново споменаваме за италианската висша мода в мотоциклетите – MV Agusta Brutale 675. Пак за стила на машините от Ботуша ви разказваме с материала за Piaggio X10. Но не са забравени и любителите на високоскоростните японци. Става дума за Suzuki GSX-R 1000. Стана дума за японци и затова ви срещаме с някои чудеса от моторшоуто в Токио. Но заедно с това в края на миналата година и у нас можеха да се видят мотоциклети, макар и ретро, но карани от велики български асове.
Отваряме отново пожълтелите страници на мотоисторията, за да ви срещнем с любимата машина на Лоурънс Арабски – Brough Superior.
Отбелязваме и още един юбилей – 20 години от създаването на словенската компания Akrapovic. Не сме забравили и за маниаците на мотоциклетната мода, където ви срещаме със Stylmartin и техните обувки и ботуши.
Карбуратор или инжекцион? Естествено – второто. Но все пак връщаме малко лентата назад, към устройството, наречено добрия старт карбуратор.
Макар и да беше в края на миналата година не можем да не отбележим посещението на извънземните кросисти от фрийстайла, които ни дойдоха на крака, а зрителите напълниха зала „Арена Армеец”. Но повече неща ще прочетете, когато разлистите страниците на списанието…
А, щяхме да забравим, че в него има календар на мотосъборите и на големите състезания през 2012 г.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.