Италианска мотомода в бр. 97 на Moto Club

От няколко дни новият брой 97 на списание Moto Club в разпространителската мрежа. В него основна тема е седмицата на модата в Милано. Но не тази от бутиците, а мотоциклетната, от изложението EICMA 2018. Та на въпросните модни тенденции в мотоциклетния бранш е посветен броят на списанието. В него правим бегъл преглед на това, което бе изложено в халетата на миланската Ро Фиера.

От премиерите на EICMA ви срещаме по-подробно с новостите в среднокубатурното семейство на Honda – 500 и 650 куб. см. Друг уникален мотоциклет – MV Agusta F4 Claudio също бе на щанда на марката в Милано. Пак там бе и друга машина, която вече направи премиера у нас. Става дума за Harley-Davidson FXDR 114. Друга новост у нас са каските NEXX, които представяме в специален репортаж.

Завършиха всички световни шампионати по мотоциклетизъм. Затова ви срещаме с някои от шампионите. Не, не с всички, а с Марк Маркес, Хорхе Мартин, Джефри Херлингс и Хорхе Прадо. Оставихме някои и за следващия брой. Нашите шампионати – мотокрос, писта и супермото, също видяха карирания флаг. И за трите дисциплини говорим на страниците на списанието, преди призьорите да си получат купите на официалното награждаване.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *