INTERMOT 2010 отваря врати днес

Tова е водещия търговски и рекламен подиум в света на двуколесните вече 13 години. За да отговори на днешните изисквания и на нуждите на всички моторджии и изложители от 2010 г., INTERMOT Кьолн разширява своята концепцията, като включва продуктовата гама на IFMA, бившия водещ европейски мото-панаир.
Тази година в INTERMOT Кьолн 2010 ще бъде включен и сектораът на леките електрически превозни средства (LEV), който привлича както мотористи, така и необвързани с мотоциклетите сектори.
INTERMOT Кьолн 2010 ще заема 5 зали с обща изложбена площ от около 110 000 м ², където на едно място ще бъдат събрани за първи път от близо две години Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Kymco, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Triumph , Vespa и Yamaha. За пръв път на панаира ще се покажат и марки като Buse, Lauge Jensen, Lifan, Motowell, Nipponia, Parts Europe и възкресената немска марка Horex. След Германия страните с най-голям брой изложители са традиционно Китай, Тайван и Италия, следвани от Великобритания, Пакистан, САЩ и Холандия.
Международното мотоциклетно изложение ще продължи 5 дни от 06 до 10.10, като през това време се очакват множество премиери, състезания, тестове и още много изненади за гостите на INTERMOT

 

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.