Indian представи лимитиран Roadmaster Elite Indian представи лимитиран Roadmaster Elite

Indian Motorcycle представи най-скъпия си и луксозен круизър в своята моделна гама – Indian RoadMaster Elite за 2019 г.  Всяка година моделът Indian RoadMaster Elite излиза само в една уникална цветова схема. Миналата година бе синьо-черен вариант, а сега цветът е червен.

Цялата цветова схема се нарича Wildfire Red Candy over Thunder Black Crystal. Освен нея разликата от обикновения Indian Roadmaster са всички оригинални аксесоари, а също и предни и задни крила, подлакътници за пътника, по-широки стъпенки, огледала за задно виждане, допълнителна конзола за прибори на резервоара.

Като допълнителен тунинг на Indian RoadMaster Elite 2019 е модернизираната 600-ватова аудиосистема “PowerBand Audio Plus”, която е с 6 говорителя, която е с 50% по-силен от серийната система. Освен това аудиосистемата автоматично се регулира на различни честота и сила, в зависимост от околния шум и скоростта на движение.

Технически новият модел RoadMaster Elite 2019 по нищо не се различава от серийния, но има система за изключване на задния цилиндър и 3 режима на работа на двигателя, който има мвъртящ момент от 151 Нм при 3000 об/мин.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *