Honda подкрепя мото-училището на Sofia Riders Honda подкрепя мото-училището на Sofia Riders

Най-голямата мотоциклетна организация в България, Sofia Riders, организира първото издание на мото-училище за безопасност – Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът Sofia Ring Mall.

Като една от най-безопасните марки в света Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с максимална мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно шофиране, за значимостта на екипировката, за реакция при инцидент и др. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 часа, а най-добрите ще получат и много и разнообразни награди от Honda, както и талон за 30% отстъпка за Годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влиза и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България. Броят на потвърдилите участие до момента е над 150, но може да стане и по-голям.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *