Honda обнови скутера PCX125

Както се твърди, основната цел на промените за модела от 2014 г. е скутерът да стане по-комфортен и да се повиши икономичността при разхода на гориво.
Скутерът е леко променен стилово, станал е  по-икономичен и получил редица допълнителни детайли, за да бъде по-полезен в градска среда. Както твърдят инженерите, скутерът има по-елегантен и спортен вид, без да се увеличават размерите, а повишеният комфорт е ключов фактор в в дизайна на новия PCX125. Всички светлинни елементи в скутера сега са светодиодни, а са добавени часовник в прибония панел и адаптер от 12 волта.
Новият PCX започва да се продава в Европа от тази пролет. Скутерът PCX125 стана най-продаваната двуколесна машина в Европа през 2011 г. – почти 30 000 броя. През 2012 г. гамата на PCX е разширена с пускането на модела PCX150, който сега е с по-мощния 150-кубиков двигател на Honda от новата версия eSP (enhanced Smart Power). И PCX125, и PCX150 се пускат в 5 цветови варианта – тъмносив, светлозелен, бял, червен и черен. Гаранцията им е три години.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.