Harley-Davidson запази три нови имена на модели преди Коледа

Непосредствено преди Коледа, в периода между 7 и 21 декември, от Harley-Davidson са запазили три нови имена на модели. Това са имената за мотоциклетите Bronx, 48X и Pan America.
Какви са тези мотори? За 48X е ясно, че е лесен за разпознавате, тъй като Forty-Eight е съществуващ модел в сегашната гама на Harley Sportster. Ако приемем, че Harley-Davidson следват стандартната си поредица за именуване (както се вижда на FXDX и XR1200X), 48X е може би Forty-Eight с усъвършенствани спирачки и окачване. Това е добър ход, защото Forty-Eight има сериозна конкуренция в лицето на новия Indian Scout Bobber и на Triumph Bobber Black. Предстои въвеждането и на стандарта Euro 5 от януари 2020 г. и  Harley трабва да ъпдейтват двигателя. Предполага се, че преминаването към четири клапана в главата, както се вижда на последните Milwaukee-Eight, е търдо на дневен ред. Възможно е това да съвпадне и с освежаването на моделите Bronx и Pan America.
forty_eight
Докато гамата Touring и гамата Softail имаха големи промени през последните две години, гамата Sportster изглежда малко изостана. Затова цялостното обновяване и то на три нови модела, не е изненадващо. Bronx вероятно ще бъде градски мотоциклет, като така да допълни или дори да замени Iron 883. Pan America може да бъде базирана на Sportster, като замени 1200T, но с по-модерен естетически байк като новия Sport Glide. Споменатите мотори се очаква да се появят около август 2019 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.