Harley-Davidson стартира в България с масов тест

Демо Трък Ивент на Harley-Davidson започна от Анталия и ще обиколи това лято цяла Европа. У нас армадата от железни коне от Милуоки пристигна специално за откриване на представителството на Ботевградско шосе. Тестовите мотоциклети са 23 нови модела за 2014 г. Това са машини от семействата на Sportster – 6 версии, на Dyna – 7 модели, на Sofitail – 4 машини, V-Rod – 2 модела, Touring и CVO. Подробности за събитието, както и за мотоциклетите можете да прочетет в новия брой на списание Moto Club.
На теста присъстваха много журналисти, но и известни личности като актьорът Калин Врачански, който е известен със страстта си към моторите, с мерак яхна Harley-Davidson. Вокалистът на D2 Дидо също възседна машина от тестовите. Фотографът от LAP.bg Любо Асенов пък каза, че му се ще да пробва всички модели, а не само един. 
В шоурума на дилъра на Harley-Davidson, освен най-новите модели, директен внос от САЩq има и магазин за резервни части и аксесоари,  а също и специализиран сервиз. Така собствениците на мотоциклети от култовата марка Harley-Davidson няма да се чувстват вече „накрая на света”. Нека напомним, че най-голямата общност на Harley-Davidson – Harley Owners Group е от над 1 милион души по целия свят.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.