Godsmack с незабравим концерт в София Godsmack с незабравим концерт в София

„Това е най-якото ни шоу от цялото турне“ заяви Съли Ерна от сцената пред препълнената със зрители „Арена Армеец“. Godsmack изнесоха първия си концерт в София. Групата свири близо два часа и показа защо е толкова обичана и чакана в България.

Съли Ерна допълни: „Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем.“

Bulgarian Live Music имаха поредния си супер концерт в България. Те затвърдиха успешната си работа по големи събития. Фирмата стои зад фестивалите Kavarna Rock между 2012 – 2015 години и Midalidare Rock in the wine valley.

Освен това е организирала концерти на Europe, Accept, Helloween и други. Извън музиката, фирмата се занимаваше с цялостната организация на Световното първенство по художествена гимнастика през миналата година, а тази година и със Световната купа в същия спорт.

„За последните години успяхме да изградим солиден екип от специалисти във всички сфери касаещи едно събитие. Работихме стъпка по стъпка, защото само така вярвам, че е правилно. В момента екипът с който разполагаме е изключително добре координиран и мога смело да заявя, че няма събитие, с което да не можем да се справим, независимо от неговия мащаб и сложност“, разказва Алекси Калев, управител на BLM

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *