Евгений Бобришев се възстановява след операция

На руснака от екипа на Team HRC бе  поставена пластина на стара травма, като вече няма да има проблеми с болките в крака, които изпитваше на първите два кръга – в Катар и Тайланд.
С пластината е закрепена счупена кост на Бобришев и той може да се върне на трасето след възстановителен период от 10 дни. Така че той ще може да се възстанови още за следващия старт от 29-30 март в Бразилия.
Бобришев казва: „Вчера бях в болница в Белгия, където ми поставиха и фиксираха пластина на костта ми. Като си спомня болките в Катар и Тайланд, мислех, че съм по-добре, но когато лекарите оперираха се изясни, костта е направо счупена и дори се е изместила. Затова им се наложи да я наместят и да я фиксират с пластина. Операцията мина добре и след няколко часа си бях у дома. Сега почивам изцяло, а след 5 дни ще ида на лекар, за да видят как върви възстановяването. Когато болката намалее, ще започна полека –лека да тренирам, но не бързам, за да не направя грешка и да седна на мотора твърде скоро. Рано е да се говори, но искам да стартирам в Бразилия.“
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.