Електрическият Super Soco TSx влиза в продажба

Електрическият мотоциклет Super Soco TSx , който е еквивалент на 50-кубикова машина влиза при дилърите за продажба. Super Soco TSx е предназначен за млади мотоциклетисти от 16-годишна възраст. Въпреки че бензиновият двутактов двигател липсва, агрегатът на TSx е като на мотопед 50 куб. см.
TSx тежи едва 70 кг и развива максимална скорост от 45 км/ч. Нещо повече, мощността на електродвигателя Bosch 1900W, който може да бъде увеличен до 72 км/ч. с разрешение от дилъра.

Според хората от Super Soco UK, TSx е перфектната машина за онези, които искат да направят първата си крачка в света на мотоциклетизма.

Невероятно лек и пъргав, моторът е идеален за живеещите и пътуващи из града и които искат да направят пътуването си по-евтино, по-зелено и много по-забавно!
Моторът има автономност 65 км с една сменяема батерия. Пробегът се удвоява, когато е оборудвана с допълнителен вторичен захранващ агрегат.
След това всяка батерия може да се презареди за три часа и половина. Те могат да бъдат свалени и внесени в офиса с водача, а не да стоят на местата за паркиране, предназначени за електрически превозни средства.
Зареждането на батерията е значително по-евтино от резервоар с бензин. Тук не влизат допълнителните разходи за масло, ако 50-кубиковият мотор е двутактов.
Super Soco разполага и с модерна спирачна система, първокласни хидравлични вилки, алуминиеви джанти и цифров дисплей. Има и LED осветление отзад.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.