Електрическият Harley-Davidson Live Wire излиза на пазара 2019 г.

По време на финансовия отчет на компанията Harley-Davidson, генералният директор Матю Леватич обяви, че появата на серийния електрически модел Live Wire ще се появи съвсем скоро. Според него, Harley-Davidson LiveWire ще излезе от конвейера след 18 месеца.
Преди известно време концептът на Harley-Davidson LiveWire бе предоставен на дилърските центрове в САЩ, за да се организират тестове от потенциалните клиенти и така да се се събере нужната информация. Така електрическият нейкид Harley-Davidson LiveWire ще бъде подобрен според клиентските желания. Самият нейкид е построен на пространствена рама, която е радикално различна от тези на машините от останалите семейства на марката. Всъщност някои от елементите на концепта вече ги има и по другите бензинови модели. Например LED-светлините са монтирани вече на модела Harley-Davidson Breakout за 2018 г.
Най-вероятно Harley-Davidson LiveWire ще претърпи редица промени – външни и технически, преди да излезе на пазара. Как ще изглежда окончателно, знаят само конструкторите и инженерите на Harley-Davidson. За цена също нищо не се споменава.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.