Екипът на EG 0,0 MVDS представи машините си за 2020 г. на Херес

Структурата Estrella Galicia 0,0 представи своя спортен проект за 2020 г. Марката отново ще подкрепя състезатели от ниво на промоционален клас до елита в MotoGP. Тази година в състава на пилотите са представители на седем различни националности. Отборите ще бъдат в Moto2, Moto3, MotoE, Световното първенство за юноши и ETC. Всички пилоти бяха представени в Андалусия.

Световните шампиони от EG 0,0 Marc VDS в клас Moto2 ще стартират през сезон 2020 с две нови лица.

Британецът Сам Лоус, отсъства от представянето на отбора поради контузия, която получи на частния тест в Херес. Той ще има за съотборник испанеца Аугусто Фернандес. Двамата трябва да защитават титлата на отбора в средния клас.
Estrella Galicia 0,0 ще се състезава на световния шампионат в клас Moto3 със Серхио Гарсия за пореден път. Испанецът ще има за съотборник този сезон японския дебютант Рюсей Яманака.
Майк Ди Мелио отново ще представи EG 0.0 Marc VDS на Световната купа на ФИМ Enel MotoE. Той спечели състезание миналата година и завърши на пето място в крайното класиране в първия сезон за електрически мотоциклети.
Джуниър отбора на Estrella Galicia 0,0  ще бъде в световното първенство на Moto3 за юноши с трима пилоти. Това са бразилецът Диого Морейра, испанецът Жозе Антонио Руеда и французинът Лоренцо Фелон.
Тимът на талантите на Estrella Galicia 0,0 също ще има трима пилоти в сериите на ФИМ CEV Repsol European Talent Cup. Това са испанецът Анхел Пикерас, американецът Тейлър Скот и испано-аржентинеца Марко Морели.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.